loading

Opširnije

Ventilatori na vodu

Naši ventilatori na vodu su specijalno dizajnirani da hlade otvorene prostore tokom letnjih dana i koriste se uglavnom za zabave u prirodi, u banket dvoranama, konferencijama, privatnim terasama, u baštama restorana i mnogim drugim mestima.

Pogodni su za upotrebu sa vodom iz slavine, gradskog vodovoda bez obzira na postojanje kamenca u vodi. Fengda ventilatori ne zahtevaju posebno održavanje već samo higijensko održavanje što se podrazumeva.

Fengda ventilatori na vodu omogućavaju kontrolu količine vodene magle, kontrolu nivoa vlage, takođe neutrališu statički elektricitet, prašinu i mirise. Naši ventilatori na vodu nisu samo za ljude, već i za životinje i imovinu koja je ostavljena na toplom ili se nalazi u okruženju koje karakteriše veliko toplotno opterećenje.

Ventilatori na vodu FDW10C M8A, TUP i 26WL dizajnirani su za rad na tropskim vrućinama pod direktnim "udarom" sunca bez gašenja zbog sopstvenog hlađenja. Motori naših ventilatora na vodu mogu da rade na temperaturama okoline do 75℃ - 80℃.

Ceo uređaj deklarisan je za temperature okoline do 60℃ zbog pojedinih gumenih i plastičnih delova kao što je kanister za vodu, a što je jedan od razloga zašto naši ventilatori na vodu imaju garanciju od 5 godina.